Crap pe varza la cuptor-for boss

de Bucataras Medi in Peste, 1 Aug 2011 | 16837 vizualizari

 

La multi ani cu sanatate si numai bucurii ,boss drag!
Ei bine pana acum cateva saptamani ,cand am fost in Delta,nu am mancat peste pe varza.Si cum curiozitatea si papilele gustative nu m-au lasat ,bineinteles ca am comandat o portie de crap pe varza.......................ce sa va spun decat ca a fost o bunatate, tare mult mi-a mai placut.Asa ca am zis hai sa fac si eu , si am facut.....................si iata ce a iesit.Il servesc pe boss ,ca doar este ziua lui astazi si daca el vrea poate sa dea si celorlalti fani de peste sa guste....................hihihi.

 

INGREDIENTE

  • 1 crap(al meu a avut cam 2,5 kg)
  • 1 varza mai mare
  • 1 pahar cu vin alb sec
  • o cana suc de rosii
  • ulei de masline
  • 1 ardei iute
  • boia iute
  • marar uscat
  • patrunjel verde
  • boabe de piper
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap pe varza la cuptor-for boss:

Taiem varza fideluta, o frecam cu putina sare dupa care adaugam piper macinat , boia de ardei si marar (dupa placul fiecaruia) Amestecam bine si apoi o asezam intr-o tava unsa cu ulei.Presaram cateva boabe de piper , stropim varza cu o lingura de ulei si cu vinul ,asezam un ardei iute peste varza , apoi acoperim tava cu o folie de aluminiu si dam la cuptor.Tinem la cuptor cieca 15-20 min dupa care indepartam folia si asezam peste varza bucatile de peste  condimentate cu sare si piper si sucul de rosii.Amestecam prin rotiri stanga-dreapta a tavii.

Cat timp varza este la cuptor ne ocupam de crap:l-am curatat , l-am transat in bucati potrivite ,l-am spalat si l-am lasat la scurs.

Dam la cuptor , de data aceasta fara sa mai acoperim tava si tinem pana cand atat varza cat si pestele sunt bine facute si rumene.

Servim calda asezonata cu patrunjel verde si acompaniata de mamaliguta .

Este delicios de bun.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap pe varza la cuptor-for boss" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (64)

Bucataras 1

06.08.2011, 14:39

immmm, merci. gata, back in business. ras, tuns si frezat

Panacris 1

14.12.2013, 08:52

LaviniaBugnar 1

31.01.2018, 20:09

Atenție la varză !
Dacă este îndesată (de iarnă), mai bine se călește pe jumătate, înainte de cuptor...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crap la cuptor cu creveti