Crap rumen

de mihaelar63 in Crap / Caras, 7 Apr 2013 | 14133 vizualizari

 

Nu trece saptamana si la noi este peste la masa. Cateodata chiar de doua ori pe saptamana. Peste proaspat pescuit!!!

 

INGREDIENTE

  • 1 crap marisor [1.5 kg]
  • 5 gr sare
  • 2 linguri Ketchup
  • 3 linguri otet cu usturoi [se pune usturoiul la macerat in otet]
  • 1 lingurita piper cu lamaie
  • 50 gr slaninuta afumata sau bacon
  • 50ml ulei masline
  • rirdichi + salata verde [ ptr. decor ]
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap rumen:

Crapul se curata de solzi si intestine, se spala [capul l-am pus deoparte pentru ciorba].

Increstati pestele pe ambele parti cu cutitul ,taieturi paralele la 1 cm distanta .

Spalati-l cu otetul cu usturoi .

Ungeti pestele cu ketchup , sarati , piparati si puneti la copt intr-o tava tapetata cu hartie de copt . Pentru gust deasupra pestelui puneti cateva feliute de slaninuta afumata .

Tineti la cuptor aproximativ 30 minute pana devine rumen.

Serviti frumos garnisit cu legume proaspete .

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap rumen" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

kukibella 1

08.04.2013, 08:46

_Alina_ 1

08.04.2013, 08:46

Rumen si gustos!

Sim0na 1

08.04.2013, 14:27

Mmm.. o bunatate!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crap la cuptor