Crap sicilian

de Bucataras Medi in Peste, 14 Noi 2010 | 7261 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati de crap
  • 2 cepe
  • 2-3 catei de usturoi
  • un sfert de telina
  • 2-3 rosii
  • 1 pahar de vin alb
  • ulei
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap sicilian:

Se spala bucatile de crap si se condimenteaza cu sare .

Ceapa si telina taiate marunt, usturoiul zdrobit si rosiile decojite si taiate cubulete mici se pun  intr-o tigaie cu ulei incins in care am adaugat si un pahar cu apa.Lasam la foc circa 20 min. dupa care adaugam vinul si condimentam cu sare si piper dupa gust.In sosul obtinut punem bucatile de peste si lasam pe foc circa 10 min dupa care dam la cuptor pana ce sosul scade iar pestele se rumeneste frumos.Se asezoneaza cu patrunjel verde si servim alaturi de mamaliguta.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap sicilian" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (33)

RuxyRux 1

15.11.2010, 14:39

Bunica 1

16.11.2010, 23:10

Doanma Maria, cum ar zice ela, iar a fost George la pescuit ? Arata excelent ! Felicitari fetelor care au fost pe faza si s-au asezat repede la masa !

Bucataras Medi 1

21.11.2010, 09:53

Multumesc,Buni................ sa stii insa ca ti-am pastrat si tie o portie ca doar nu te lasam sa salivezi pe aici..................

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]