Crema de cacao pentru foi de napolitane

de axa99 in Prajituri, 18 Noi 2009 | 17321 vizualizari

Crema de cacao pentru foi de napolitane

 

INGREDIENTE

  • 1 cana de zahar
  • 2 oua
  • 1 paghet unt
  • 50 g cacao        
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de cacao pentru foi de napolitane:

       Se bat ouale cu zaharul,se adauga untul si cacaoa. Toate se fierb la tort incet pana se ingroasa.Se pune firbinte intre foi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de cacao pentru foi de napolitane" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (1)

liana_geicu 1

18.11.2009, 20:54

si mama mea face o prajitura cu foi de napolitana cu aceasta crema, dar mai are ceva in plus, chiar o s-o rog sa o posteze. e foarte buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

ieri la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu prune si bezea