Crema de somon cu tofu pe crouton cu blenderul Oster

de AlexTeacher in Aperitive / Garnituri, 23 Mar 2015 | 5672 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Somon afumat – 150 Tofu cu ardei – 100 g
  • Lapte de soia cu migdale – 70 ml
  •  "Cascaval" tofu – 30 g
  • Seminte de muguri de pin – 2 lingurite
  •  Zeama de lamaie – 1 lingura
  • Marar – 1/2 legatura
  • Busuioc proaspat – 7-8 frunze
  • Rosii uscate – 5-6 buc
  • Zeama de portocala – 1 lingura
  • Piper alb – 1/2 lingurita
  •  Icre rosii – 3-4 lingurite
Portii: 15
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de somon cu tofu pe crouton cu blenderul Oster:

Taiati somonul, branza tofu si cascavalul tofu marunt;

Introduceti-le in blenderul performant Oster Reversible si adaugati zeama de lamaie, zeama de portocala si laptele de soia;

Peste acestea adaugati semintele de muguri de pin;

Tocati marunt mararul, busuiocul si rosiile;

 Adaugati piper alb si blendati;

Serviti cu crouton aromat si icre rosii;

Pofta buna !

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de somon cu tofu pe crouton cu blenderul Oster" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu prune - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 07:30

Ghiveci de legume cu cârnați afumați - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 15.09 la 08:23

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane - Reteta savuroasa cu fructe

de oanapl 8

pe 14.09 la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Trigoane cu umplutura de peste si ciuperci