Crenvusti de pui

de Gherca Daniela in Pui, 26 Oct 2018 | 5841 vizualizari

 

Aveam adunat piept de pui la congelator si am zis sa fac ceva diferit si m-am gandit la crenvusti...au iesit super buni, consistenti si fara E-uri! ;)

 

INGREDIENTE

  • 500 g piept de pui
  • 100 ml lapte
  • 50 g unt la temperatura camerei
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • oregano
  • cimbru
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crenvusti de pui:

  Tocam pieptul de pui la masina de tocat sau, daca aveti un robot de bucatarie, punem acolo toate ingredientele si condimentam dupa gust. Mixam pana obtinem o pasta omogena.
        Cu ajutorul foliei alimentare formam rulouri ( pe o bucata de folie punem cca 2 linguri din compozitie si rulam usor, strangem la capete si legam cu ata). Procedam asa pana terminam.
        Mie mi-au iesit 9 crenvusti.
        Intr-o oala incapatoare punem apa si o punem pe aragaz, iar cand a inceput sa fiarba, adaugam crenvustii si ii lasam la foc mediu 15-20 minute.
      Cand sunt gata, ii scoatem, ii lasam sa se raceasca complet, apoi indepartam folia si ii rumenim pe toate partile intr-o tigaie grill cu 2-3 picaturi de ulei.
          Se pot servi alaturi de o garnitura, o salata sau sosurile preferate!
Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Crenvusti de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

pe 27.05 la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

pe 27.05 la 13:19

Salată de ouă - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 27.05 la 08:29

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Copanele si piept de pui in sos bechamel picant