Crenvusti imbracati cu cartofi

de Ligia Bxl in Aperitive / Garnituri, 18 Ian 2011 | 12357 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 cartofi
  • 6-7 crenvusti subtiri
  • ptr sos:o cana de lapte
  • 2 linguri de smantana
  • 2 linguri de branza cu ierburi
  • 2 linguri de amidon alimentar
  • ierburi de provincie(rozmarin,cimbru,oregano,busuioc,piper)
  • sare
  • ciboulete(firisoare de ceapa fina)ptr ornat
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crenvusti imbracati cu cartofi:

Se curata si se spala cartofii, apoi se scobesc in mijloc cu aparatul special, apoi introducem inauntru cate o bucata de crenvusti si ii asezam in tava yena in picioare. Punem putina apa si sare si dam la cuptor sa fiarba. Dupa ce au fiert punem sosul facut din ingredientele de mai sus punem ceapa fina pe deasupra si dam iar la cuptor sa se inchege sosul si sa se rumeneasca pe deasupra.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Crenvusti imbracati cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi duchesse a la Ruxy