Crenvusti imbracati cu cartofi

de Ligia Bxl in Aperitive / Garnituri, 18 Ian 2011 | 12687 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 cartofi
  • 6-7 crenvusti subtiri
  • ptr sos:o cana de lapte
  • 2 linguri de smantana
  • 2 linguri de branza cu ierburi
  • 2 linguri de amidon alimentar
  • ierburi de provincie(rozmarin,cimbru,oregano,busuioc,piper)
  • sare
  • ciboulete(firisoare de ceapa fina)ptr ornat
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crenvusti imbracati cu cartofi:

Se curata si se spala cartofii, apoi se scobesc in mijloc cu aparatul special, apoi introducem inauntru cate o bucata de crenvusti si ii asezam in tava yena in picioare. Punem putina apa si sare si dam la cuptor sa fiarba. Dupa ce au fiert punem sosul facut din ingredientele de mai sus punem ceapa fina pe deasupra si dam iar la cuptor sa se inchege sosul si sa se rumeneasca pe deasupra.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Crenvusti imbracati cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]