Crenvusti in aluat

de georgiana24 in Aperitive / Garnituri, 16 Ian 2013 | 8892 vizualizari

 

este ceva rapid si simplu de facut

 

INGREDIENTE

  • PT ALUAT
  • 1 kg faina
  • 3 oua
  • 2 lingurite praf de copt
  • o cana de lapte
  • un praf de sare
  • 15 crenvusti
  • 100 gr de cascaval
  • 1 ou pentru uns
Portii: 15
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crenvusti in aluat:

Se cerne faina si se toarna intr-un vas,peste ea se adauga sarea,oualele,praful de copt si laptele caldut.Se amesteca toate foarte bine pana se formeaza un aluat ca pentru gogosi.

Se intinde o foaie suptire,se taie cremvustii pe lungime dar nu de tot sa nu se desfaca in doua doar un pic si se pune inauntrul lor cascaval feliute se inchid si se invelesc intr-n strat de aluat,se inchid bine pt a nu curge cascavalul cand se topeste si se unge cu oua.

Se baga la cuptor pentru 20de min la 180C.Aceasta reteta se poate face si cu cascaval,carnati de casa,cabanos.ciuperci etc.

POFTA BUNA!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Crenvusti in aluat" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (12)

georgiana24 1

16.01.2013, 17:06

pai sunt in vizita la sotul meu in anglia si nu am avut in casa foietas si nici nu aveam chef sa ies sa cumpar imi trebuia cam 2 ore sa ma duc sa caut si sa ma intorc si asa am hotarat sa fac aluat de casa.ma bucur ca mi-a iesit si ca va place

Sim0na 1

17.01.2013, 21:46

tare bun trebuie sa fie..

Bunica 1

17.02.2013, 00:19

tare buni!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Carnaciori picanti in foietaj