Crepes (clatite) cu lapte de soia-post

de nadina73 in Dulciuri, 10 Mar 2010 | 11187 vizualizari

 

sant grozov de bune, te lingi pe degete

 

INGREDIENTE

  • lapte de soia 1 litru
  • faina alba cred ca am pus 500g
  • apa minerala500 ml
  • putina sare
  • 4 vanilii
  • coaja de lamaie
  • dulceata de capsuni si de prune
  • caramel
  • ulei
Portii: 50
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crepes (clatite) cu lapte de soia-post:

Se amesteca bine laptele de soia cu faina si cu apa minerala(eu am pus 5oo ml apa minerala si restu lapte de soia .cred ca 1 litru nu vrea sa mint) si se mixeaza foarte bine ,apoi se pune vanilia si coaja de lamaie si uleiul 100 ml se mai mixeaza putin si apoi se coc clatitele,trebuie sa fie un alut nici foarte gros nici chair ca apa,cam de consistenta uleiului de masline

se umplu cu gem si zahar iar in varianta cand nu le fac de post pun si cascaval

Se servesc cu caramel,ciocolata sau cu inghetata(sant grzave cu inghetata)calde sau reci si se poate pune si frisca. Hmmm...nici nu va inchipuiti ce minunati ies

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Crepes (clatite) cu lapte de soia-post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

violette 1

11.03.2010, 14:03

Mmmmm, ce bune sunt! Vreau si euuu.....

nadina73 1

11.03.2010, 15:53

da intradevar rocsi aici in spania se pare ca vine mai repede caldura,multumesc mult

nadina73 1

11.03.2010, 15:54

violette daca vi acuma chiar mai prinzi niste clatite,te astept cu mare drag

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pudra de portocale