Crocantele

de Miha in Aperitive / Garnituri, 5 Feb 2010 | 5203 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g aluat foietaj
  • 1 galbenus
  • susan
  • sare mare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crocantele:

Aluatul il intindem pe masa, daca e prea gros il mai intindem putin cu sucitorul.

Cu rola zimtatata taiem fasii de 2 cm latime si lungime dupa preferinta.

Fiecare fasie o ungem cu galbenus desfacut cu putin lapte, presaram cu sare si susan.  Apoi impletim fasiile, cate 2 sau cate 3.

Se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se dau la cuptor pana se rumenesc.

Nu e o reteta deosebita, dar este o idee pentru ceva de crontanit :)) in fata televizorului sau pentru o prezentare "mai altfel".

Se pot combina o fasie cu susan, una cu mac. Sau una cu mac, una cu cascaval. Dupa cum va doriti. :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Crocantele" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

Sylvia 1

05.02.2010, 10:18

Excelente si eu le fac, au un succes nebun la un pahar de bere Ce frumos le-ai impletit trebuie sa incerc si eu data viitoare felicitari pt inovatii esti de milioane

Miha 1

05.02.2010, 10:58

Bucataras, cred ca te referi la ingredientele de umplut paharul. nu?

Miha 1

05.02.2010, 10:58

Multumesc Silvia!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute cu susan