Crocantele de pui

de mikidaniro in Mancare copii, 5 Feb 2012 | 7049 vizualizari

 

Crocante in exterior,suculente in interior crocantelele sunt bune in orice perioada a zilei,alaturi de orice garnitura sau salata.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui dezosat -cca 500g
  • 1 ou
  • 2 linguri de faina
  • 1 lingura de kechup
  • 1 lingura de mustar
  • 200g corn flakes
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crocantele de pui:

Puiul il taiem fasii subtiri,il punem intr-un vas,adaugam sare,piper,kechup,amestecam bine si lasam deoparte minimum  30 de min.

Intr-o punga punem faina,puiul si tinand de gura pungii agitam bine pana sunt toate fasiile de pui acoperite cu faina.

Punem intr-o foaie de copt corn flakes-ul si il maruntim cu un sucitor sau cu un pahar.

Intr-un vas batem oul cu mustarul,un pic de sare si piper.Adaugam puiul scuturat bine de faina,apoi il punem pe corn flakes.

Puteti sa puneti fiecare bucata sau puteti sa le puneti pe toate odata,amestecand bine ca fiecare fasie sa fie cuprinsa de ou.Procedeul de gatire il alegeti pe care doriti,fie prajiti,fie copti.

Eu acum i-am pregatit in cuptor, ca sa evit prajeala.Sunt mai gustosi prajiti,dar pentru copii sau regim e mult mai indicat sa-i facem in cuptor.

La cuptor ii tinem cca 20 de min,apoi ii intoarcem si ii mai lasam inca 20 de min sau pana se rumenesc.

I-am servit alaturi de o salata de cruditati si sos de maioneza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crocantele de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
"Hamburgheri" din cartofi si cascaval