Croissant cu ciocolata

de Denissa in Prajituri, 17 Ian 2013 | 8361 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat foietaj
  • 200 gr ciocolata (cu lapte, amaruie)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Croissant cu ciocolata:

Aluatul foietaj se dezgheata in frigider.

Se intinde pe masa de lucru si se taie in forma de triunghiuri.

Pe fiecare triunghi se pune ciocolata maruntita (circa 1 lingurita).

Se coc in cuptorul preincalzit pana devin aurii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Croissant cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Brioşe cu cremă de portocale