Croissante ultrarapide

de Corinuta in Prajituri, 11 Aug 2013 | 9101 vizualizari

 

Am adus niste croissante sa aveti pe dimineata la cafea. By Any!

 

INGREDIENTE

  • 1-2 foi aluat foietaj sau pentru croissante
  • 1/2 tableta ciocolata
  • crema de alune
  • 100 g mozzarella razuita
  • 1 ou pentru uns
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Croissante ultrarapide:

Aluatul decongelat se intinde pe masa, se taie in triunghiuri aproximativ egale si cat mai lungi.

Pe fiecare triunghi se aseaza o bucatica de ciocolata, o lingurita crema de alune sau mozazarella.

Se ruleaza de la baza spre varf si se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Se ung cu oul batut si se coc la foc potrivit pana se rumenesc.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

puteti folosi ca umplutura orice va place, dar preferata mea ramane ciocolata

2

peste cele umplute cu mozzarella se poate presara si deasupra cu branza

Daca ti-a placut reteta noastra "Croissante ultrarapide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

COMENTARII (29)

lorenik 1

21.08.2013, 20:55

mmmmm cred k este delicios....maine fac si eu

Corinuta 1

21.08.2013, 22:59

multumesc!

ella 87 1

18.12.2013, 18:09

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cornuri cu ciocolata