Cuburi aperitiv cu crema de branza si somon

de vio_dreams in Aperitive / Garnituri, 7 Feb 2013 | 13397 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 felii paine integrala
  • 400 gr crema de branza
  • 200 gr somon afumat
  • 50 gr smantana
  • 1 plic gelatina
  • cateva fire marar
  • piper alb
  • sare de mare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cuburi aperitiv cu crema de branza si somon:

Intr-o tava de chec asezam o folie alimentara in asa fel incat sa imbrace in totalitate peretii laterali si asezati pe fund feliile de paine .

Crema de branza se mixeaza impreuna cu smantana.

Adaugam somonul afumat taiat cubulete mici si mararul tocat marunt. Asezonam cu sare de mare si piper alb.

Punem gelatina intr-un castronel , completam cu cateva linguri de apa si o lasam 1 minut sa se hidrateze. Punem castronelul pe baie de aburi pana ce gelatina se dizolva de tot, fara sa ramana granule.

Adaugam gelatina astfel preparata in compozitie si omogenizam .

Rasturnam compozitia in tava peste feliile de paine.

Nivelam cu ajutorul unei spatule si dam la frigider pentru cel putin o ora. Daca va grabiti puteti baga 10 minute la congelator.

Scoatem apoi din tava cu ajutorul foliei aperitivul.

Cu ajutorul unui cutit foarte bine ascutit taiem cubulete si decoram cu trandafirasi din somon afumat si crengute de marar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cuburi aperitiv cu crema de branza si somon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ochiuri in rosii invelite cu prosciutto