Cuburi de porc picante

de ANCA in Porc, 15 Mai 2010 | 5221 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g muschi de porc
  • 3 cartofi
  • 1-2 vinete
  • 1 morcov
  • o cana masline naturale, rosii
  • 150 ml vin rosu sec
  • chilli sos/pimento/pasta chilli
  • piper mozaic
  • cimbru
  • condimente ptr carne de porc
  • o lingura pasta de rosii
  • usturoi
  • patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cuburi de porc picante:

Muschiul de porc il taiem cuburi, le asezam intr-o tava mai inalta, adaugam cimbru si condimente pt carne de porc, putin chilli sau pimento, dupa preferinta, rasnim piper mozaic.

Punem vinul peste carne si dam la cuptor cca 30 min, acoperind tava cu capac sau folie de aluminiu.

Adaugam cartofii, morcovul si vinetele cubulete, maslinele si lasam la cuptor pana sunt aproape gata. Spre final, dezlegam pasta de rosii in putina apa, adaugam usturoiul pisat, punem sosul in tava si mai lasam cateva minute la cuptor.

Presaram patrunjel proaspat deasupra si servim cu salata de orice fel sau muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cuburi de porc picante" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

Bunica 1

15.05.2010, 17:37

Wow, ce bunatate ! E o mancare super carne cu multe legume.

ANCA 1

15.05.2010, 19:40

multumesc

gaby_duceag 1

15.05.2010, 21:53

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

ieri la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de porc