Cuburi de porc picante

de ANCA in Porc, 15 Mai 2010 | 5439 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g muschi de porc
  • 3 cartofi
  • 1-2 vinete
  • 1 morcov
  • o cana masline naturale, rosii
  • 150 ml vin rosu sec
  • chilli sos/pimento/pasta chilli
  • piper mozaic
  • cimbru
  • condimente ptr carne de porc
  • o lingura pasta de rosii
  • usturoi
  • patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cuburi de porc picante:

Muschiul de porc il taiem cuburi, le asezam intr-o tava mai inalta, adaugam cimbru si condimente pt carne de porc, putin chilli sau pimento, dupa preferinta, rasnim piper mozaic.

Punem vinul peste carne si dam la cuptor cca 30 min, acoperind tava cu capac sau folie de aluminiu.

Adaugam cartofii, morcovul si vinetele cubulete, maslinele si lasam la cuptor pana sunt aproape gata. Spre final, dezlegam pasta de rosii in putina apa, adaugam usturoiul pisat, punem sosul in tava si mai lasam cateva minute la cuptor.

Presaram patrunjel proaspat deasupra si servim cu salata de orice fel sau muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cuburi de porc picante" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de mazare cu cartofi si carne de porc