Cuib de carne tocata

de Lau in Mancaruri cu carne, 27 Sep 2013 | 4666 vizualizari

 

Mi-a placut foarte mult cand am vazut pe blogul Pasiuni,l-am preparat cu mici modificari.

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne tocata de pui
  • 1 ceapa potrivita
  • 1 morcov
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • 5 catei usutroi
  • patrunjel verde
  • marar verde(cateva fire)
  • 2 cartofi
  • 2 felii de paine
  • 2 linguri de gris
  • 4 oua
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cuib de carne tocata:

Ceapa,morcovii,usturoiul  curatam de coaja,spalam bine si ii tocam cu ajutorul robotului sau prin masina de tocat,Compozitia o rasturnam intr-un castron mai mare,

Cartofii ii curatam de coaja,spalam si ii maruntim cu robotul,ii scurgem bine de zeama si adaugam peste ceapa,

Feliile de paine le inmuiem in apa si le scurgem bine,adaugam peste cartofi,

Tocam patrunjelul si mararul,adaugam carnea,oul,grisul si condimente dupa gust,amestecam bine,acoperim cu o folie alimentara si dam la rece 30 min,

Ungem o tava termorezistenta cu ulei,

Din compozitie facem un cilindru in care vom face o gaura in mijloc de marimea unui ou

Dam tava la cuptorul incalzit pana capata o culoare albicioasa(semn ca incepe sa se coace)

Scoatem tava din cuptor si spargem oul(in fiecare adancitura)

In reteta originala spunea ca deasupra se adauga boabe de piper rosu,eu am adaugat frunze de patrunjel, si dam din nou la cuptor pana oul este gata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cuib de carne tocata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (34)

DIANA B 1

29.09.2013, 12:54

Interesant , inedit , deosebit de ochios , prezentarea e wow ...
Si eu urmaresc blogul Getei , dar reteta aceasta mi-a scapat

Sidy 1

29.09.2013, 14:12

O minunatieeeeeeeee !!!

Lau 1

29.09.2013, 19:05

multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

ieri la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

Mini rulouri cu dovleac - Reteta gustoasa de post

de RODIMUR 8

pe 12.12 la 22:27

Salată de boeuf - Rețeta clasică perfectă pentru masa de sărbători

pe 12.12 la 11:50

Rețeta de cornulețe cu untură - Cele mai fragede și mai gustoase

pe 11.12 la 12:41

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Rasol de porc cu condimente la tava