Cuibusor de oua

de ela in Aperitive / Garnituri, 4 Mar 2010 | 6727 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10oua,
  • 200gr pate conserva,
  • 1castravete,
  • 1felie parizer,
  • 500ml ulei,
  • 1lingura smantana,
  • 1lingura iaurt,
  • 1lingura sos remulade,
  • sare,
  • piper,
  • ardei si masline pentru decor,
  • 1galbenus de ou,
  • 1lingura mustar
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cuibusor de oua:

Ouale se fierb bine 15minute,se lasa sa se raceasca si se curata coaja.Se taie fundul fiecarui ou si se scoate cu grija galbenusul.Se face o maioneza dintr-un galbenus de ou crud cu 3galbenusuri fierte sfaramate bine in prealabil,ulei,sare,piper si mustar la care se adauga la sfarsit smantana,iaurtul si putin suc de lamaie.Se pastreaza cateva linguri de maioneza pentru ornat iar restul se amesteca cu pateul,parizerul taiat foarte marunt,castravetele murat maruntit si sosul ramoulade.

Cu o lingurita mica de cafea se umple fiecare ou cu grija si se pune pun pe un platou cu partea taiata in jos.Maioneza ramasa se subtiaza cu putin lapte si se decoreaza ouale.Se orneaza dupa gust cu masline,ardei,castaveti murati sau se intercaleaza cu galbenusurile ramase

Daca ti-a placut reteta noastra "Cuibusor de oua" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

Bucataras Medi 1

04.03.2010, 11:23

frumos si delicios................

ela 1

04.03.2010, 12:16

multumesc

LaDy_Alina 1

15.03.2010, 02:12

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

ieri la 17:21

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

ieri la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

pe 18.06 la 19:27

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute cu carne de pui si sunca