Curcan cu mazare si busuioc

de mihaelar63 in Curcan, 14 Mai 2015 | 5099 vizualizari

 

Rapid a trebuit sa prepar ,,ceva'' de pus la pachet pentru fiul meu. Carnea de curcan, o bucata frumoasa si de casa deja era dezghetata. Mi-a trebuit mai putin de 25 minute ca mancarea sa fie deja impachetata.

 

INGREDIENTE

  • 3 cepe verzi
  • 1 morcov
  • 1 ardei rosu
  • 100 ml ulei
  • 1 conserva rosii pasate
  • 500 gr piept curcan dezosat
  • 500 gr mazare verde congelata
  • 1 varf cutit scortisoara pudra
  • 3 linguri busuioc verde tocat
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Curcan cu mazare si busuioc:

  1. Curatati si spalati legumele.
  2. Morcovul se taie rondele . Ceapa si ardeiul se toaca marunt .
  3. Pieptul de curcan se spala se zvanta si se taie cuburi -putin mai mici ca o cutiuta de chibrituri.
  4. Caliti legumele usor 2-3 minute. Sarati.
  5. Adugati carnea si caliti pana cand aceasta se patrunde si isi schimba culoarea din roz  in galben-albicios .
  6. Pentru ca morcovul este crud se patrunde rapid, puteti aduga rosiile pasate.
  7. Condimentati cu scortisoara si puneti busuiocul taiat fasiute.
  8. Acum se poate pune mazarea congelata si mai lasati sa fiarba fara capac 5-10 minute.
  9. Gustati si sarati daca este nevoie.
  10. Piparati si serviti preparatul decorat cu frunze de busuioc verde .

TIPS-URI

1

Pentru a pastra culoarea frumoasa verde -viu la mazare ,fierbeti la foc potrivit fara capac .

Daca ti-a placut reteta noastra "Curcan cu mazare si busuioc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini cheesecake rapid - Desertul delicios cu brânză și fructe

ieri la 09:01

Piersicuțe dulci – fursecuri aromate

pe 18.02 la 12:48

Crispy de pui la cuptor – Rețetă sănătoasă, crocantă și delicioasă

pe 18.02 la 09:29

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de curcan cu sos de rodii