Curcan Delicious Flavours

de Sidy in Curcan, 3 Oct 2011 | 7127 vizualizari

 

Nu cred ca nu ati patit si voi ceea ce am patit eu...
Cum am citit reteta aceasta , cum am vazut-o facuta de mine putin mai altfel....
Multumesc http://deliciousflavours.blogspot.com/ pentru ideea ce mi-ai dat-o !
A iesit ceva moale, aromat si savuros...

 

INGREDIENTE

  • 500 g piept curcan
  • 2 oua
  • 100 g faina
  • 200 ml lapte
  • 50 g unt
  • 150 cas oaie
  • 150 g crema Focsani
  • 1 lingurita granule usturoi
  • 3 ardei kapia
  • 150 ml smantana
  • sare
  • piper
  • ierburi de Provence
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Curcan Delicious Flavours:

Coacem ardeii , ii lasam 5 minute acoperiti si sarati apoi ii curatam de pielite si seminte.

Granulele de usturoi le punem in lapte impreuna cu ierburile de Provence.

Ouale le batem bine si le asezonam.

Pieptul de curcan il taiem fasii nu prea mici.

Intr-un vas jenna sau o forma de guguluf unsa cu unt asezam feliile de piept date prin faina si prin ou; peste ele asezam felii din ardeii copti apoi radem branza deasupra.

Punem peste si celelalte bucati de piept date prin faina si ou.

Oul ramas, faina ramasa le amestecam cu smantana si apoi cu laptele.

Rasturnam compozitia peste carne si dam la cuptorul incins pentru 30-40 de minute pina se patrunde bine pieptul si se face o crusta aramie deasupra.

Se serveste curcanul cu diferite garnituri.

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Curcan Delicious Flavours" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

Angelina_Elena 1

29.10.2011, 12:49

arata extraoridinar cu siguranta este delicios

MIUTA 1

29.10.2011, 13:33

Ce bine arata

Mitinita 1

29.10.2011, 15:25

sunt si eu patita super ti-a iesit,precis a fost tare apreciata puszi

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Covrigi cu semințe - Rețeta simplă din 3 ingrediente de bază

ieri la 09:45

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

de Rocsi 9

pe 11.03 la 20:54

Paste Aglio, Olio e Peperoncino – Gust și savoare într-o rețetă simplă de post

pe 11.03 la 09:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti cu carne de curcan