Cușcuș

de Panacris in Paste, 5 Iun 2014 | 5072 vizualizari

 

O garnitură, super rapidă, super versatilă ;) în funcție de ce condimente aveți prin bucătărie! ,)

 

INGREDIENTE

  • cușcuș 250 g.,
  • ulei de măsline 30 ml.,
  • apă cca. 750 ml,
  • sare iodată,
  • mirodenii după gustul fiecăruia ( tarhon, cimbru, curry etc).
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cușcuș:

Apa se pune la fiert cca. 10 minute. Cușcuș-ul se pune la călit într-o tigaie cu uleiul de măsline, la foc mic, neacoperit, cca. 5 minute. Apoi se adaugă apa clocotită, se asezonează de sare și mirodenii, se oprește focul, se acoperă cu capac și se lasă la gătit, fără foc, cca. 10  minute. Cușcuș-ul se servește ca atare sau alături de preparete din carne sau legume.

Spor și poftă bună! :-*

Daca ti-a placut reteta noastra "Cușcuș" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Panacris 1

06.06.2014, 08:08

Mulțumesc pentru aprecieri Bucătărași dragi!

Rocsi 1

06.06.2014, 11:53

anca_rm 1

06.06.2014, 13:45

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de paste cu ton - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 28.01 la 08:55

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cus-cus cu broccoli si ras-el-hanout