Cus-cus cu nuci si pesmet

de MotanLaOale in Paste, 11 Oct 2015 | 5188 vizualizari

 

Vazut la madi-marin. Bun bun.

 

INGREDIENTE

  • 200g cus-cus
  • 150g nuci
  • 3 linguri pesmet
  • coaja rasa de la o lamaie
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1/2 lingurita scortisoara
  • 2 linguri ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cus-cus cu nuci si pesmet:

Cus-cus-ul se fierbe conform indicatiilor de pe ambalaj.

Nucile se macina fin.

Cus-cus-ul fiert se scurga bine de apa si se amesteca cu uleiul.

Se incorporeaza nucile macinate.

Se adauga si celelalte ingrediente si se omogenizeaza.

Sunt foarte bune calde si reci.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cus-cus cu nuci si pesmet" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

mirela0911 1

13.10.2015, 14:35

Super delicios trebuie sa fie!

MotanLaOale 1

13.10.2015, 16:19

Multumesc

CarmenBlue 1

14.10.2015, 13:04

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra

pe 01.11 la 17:28

Prăjitura cu pere și cacao - Delicioasă și pufoasă

pe 01.11 la 10:09

Chec cu nutella - Un desert delicios și ușor de făcut

pe 01.11 la 09:18

Pastă de fasole cu ceapă și bacon - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 31.10 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]