Cus-cus cu salata de fructe de mare

de mimmi in Peste, 31 Mar 2012 | 4953 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g cocktail fructe de mare,
  • 100 g cus-cus,
  • 150 g unt,
  • 1 ceapa,
  • 1 crenguta rozmarin,
  • sare,piper,
  • 1 castravete verde,
  • 1 lingura maioneza,
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cus-cus cu salata de fructe de mare:

Fierbem cus-cus-ul intr-un litru de apa cu un praf de sare pentru 5 minute,stingem focul si acoperim cu un capac,il lasam 10 minute deoparte,dupa care il spalam sub un jet de apa rece. Tocam ceapa marunt si o calim in 50 g unt. Separat topim intr-o tigaie 100 g unt cu o crenguta de rozmarin,adaugam fructele de mare,sare si piper dupa gust si le calim 2-3 minute. Dupa ce am calit fructele de mare,adaugam ceapa si le mai lasam pe foc 2 minute dupa care stingem focul. Amestecam fructele de mare cu maioneza. Scobim 2-3 bucati de castravete pe care le umplem cu cus-cus-ul si servim cu salata de fructe de mare si un pahar de vin.

Pofta Buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Cus-cus cu salata de fructe de mare" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cocktail fructe de mare cu sos soia