Degețele de pui

de elucubratiiculinare in Pui, 2 Mai 2012 | 6275 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui dezosat și fără piele,
  • 3 linguri făină,
  • 3 albușuri de ou,
  • o lingură cu vârf susan,
  • sare,
  • piper,
  • ulei pentru prăjit.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Degețele de pui:

Pieptul de pui spălat și zvântat se taie în fâșii lungi și cât mai subțiri. Se condimentează carnea cu sare și piper. Fâșiile de pui se dau prin făină (se pot pune într-o pungă împreună cu făina, agitându-se ușor). Se înlătură excesul de făină de pe fiecare bucățică de carne. Batem bine albușurile cu un praf de sare și piper. Când sunt bine bătute, albușurile se amestecă cu susanul.

Se trece fiecare fâșie de carne prin albușul bătut și se pune în uleiul încins. Se prăjesc 1-2 minute (sau până se rumenesc). Servim fierbinți cu garnitura preferată.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Degețele de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]