Nu o sa va vina sa credeti cat de simple sunt prajituricile astea numite si mini -cocos ; dar nici nu va imaginati cat sunt de bune. Daca iubiti cocosul si deserturile preparate din el, nu ezitati sa incercati aceasta reteta. Este una din dulciurile favorite mancate inc asa soacrei mele si face parte din traditionalele deserturi portugheze pe baza de oua.
- Intr-un bol punem cocosul si zaharul . Trebuie sa fie cantitati egale .
- Puneti ouale intregi si cu mana incepeti sa incorporati toate ingredientele .
- Pregatiti forme de hartie mici de briose si cu mana formati bile marisoare, cat sa intre in forma.
- Dati la cuptorul preincalzit la 180 grade pentru aprox 10 -15 minute. Trebuie sa fiti pe faza, sa lasati sa se rumeneasca usor la suprafata (sa nu se arda) dar sa nu se usuce prea tare. Astfel prajiturelele vor deveni mai cremoase si foarte bune.
- Sunt minunate alaturi de cafea sau cacao cu lapte .