"Delicii" la gratar

de vero_closca in Aperitive / Garnituri, 17 Mai 2010 | 6012 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg costite de porc
  • 1 kg ciuperci mai mari
  • 1 kg dovlecei
  • 5 linguri ulei de masline
  • 5 lingurite sos de soia
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • chilli
  • oregano
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA "Delicii" la gratar:

se spala carnea,se usuca si se portioneaza,apoi se condimenteaza cu sare,piper si cimbru.legumele se spala,se usuca apoi dovleceii se feliaza iar ciupercilor li se indeparteaza coditele.uleiul se amesteca cu sosul de soia si condimentele si cu acest amestec se ung legumele.se frig pe gratarul incins si se servesc alaturi de o salata de sezon.

pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra ""Delicii" la gratar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Ubulika 1

17.05.2010, 15:51

wow

nadina73 1

17.05.2010, 23:23

si carnea e buna dar ciupercile la gratar sant minunate 5 furcu

ela 1

17.05.2010, 23:27

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu nutella - Fragede, aromate si pline de crema

de laura_n 7

ieri la 13:33

Desert Amarela

pe 17.10 la 17:50

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

pe 17.10 la 15:17

Cremă de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome

pe 17.10 la 07:35

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]