Desert biscuiti cu ovaz si ciocolata ca la IKEA KAFFEREP

de Catalina L in Dulciuri, 10 Dec 2017 | 4646 vizualizari

 

Demult vroiam sa fac aceasta reteta. Acesti biscuiti suedezi sunt crocanti si deliciosi.
Puteti inlocui untul cu margarina si folosi ciocolata neagra pentru a-i face de post.
Sunt foarte buni si sanatosi.
Ovazul si ciocolata va vor da multa energie :)
https://blogulluicatalina.blogspot.com/2017/12/kafferep-biscuiti-cu-ovaz-si-ciocolata.html
 

 

INGREDIENTE

  • 200 g de fulgi de ovăz
  • 180 g de unt (margarina)
  • 150 g de zahar brun
  • 90 g de faina
  • esenta vanilie
  • 1 ou
  • 1lingurita praf de copt
  • 1 varf de sare
  • 150 g de ciocolata neagra
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert biscuiti cu ovaz si ciocolata ca la IKEA KAFFEREP:

In bolul robotului amestecati fulgii de ovăz cu zaharul, faina, praful de copt si sarea.

Incorporati apoi oul, vanilia si untul topit racit.

Amestecati bine.

Puteti pune la rece timp de 2 ore sau o noapte.

Eu i-am facut imediat :)

Incalziti cuptorul la 180 °C.

Puneti hatie de copt pe 2 placi de cuptor.

Faceti bile din compozitie, puneti-le pe placile acoperite si  apasati-le usor.

Coaceti timp de 8-10 minutes. Trebuie sa fie colorate pe margini dar sa aiba o culoare deschisa in mijloc.

Puneti-i la racit pe un gril.

Cand biscuitii s-au racit, topiti ciocolata rupta bucati la bain-marie. 

Intoarceti biscuitii si ungeti-i cu ciocolata pe fund. Ii puteti uni 2 cate 2 sau lasa simplii unsi cu ciocolata.

Lasati sa se-ntareasca ciocolata inainte de a-i intoarce.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert biscuiti cu ovaz si ciocolata ca la IKEA KAFFEREP" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gomboti cu prune