Desert biscuiti cu tarate de grau si marmelada de gutui

de Catalina L in Dulciuri, 12 Sep 2021 | 2083 vizualizari

 


O reteta improvizata .
Am deschis un borcan de Marmelada de mere cu gutui fara zahar facuta la sfarsitul lunii septembrie si aveam pofta de biscuiti.
Am adaugat un pic de tărâțe de grâu in compozitie, caci sunt bune pentru sanatate.
Tărâțele de grâu sunt indicate în diete pentru că scad poftă de mâncare și oferă o senzație de sațietate care durează mai multe ore. În plus, dieta cu tărâțe de grâu îți va da energie, deoarece tărâțele conțin multe substanțe nutritive.

 

INGREDIENTE

  • 140 gr de migdale macinate pudra
  • 20 gr de tărâțe de grâu
  • 1 ou
  • 100 gr de unt moale
  • vanilie
  • 50 gr indulcitor natural érythritol

Garnitura:

  • 150 gr de marmelada fara zahar
  • migdale feliate
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert biscuiti cu tarate de grau si marmelada de gutui:

Scoateti untul din frigider 1 ora inainte. Amestecati toate ingredientele pana obtineti un aluat destul de moale. Puneti-l la rece timp de 20 de minute.

Faceti apoi bile de aluat si puneti-le pe o placa acoperita cu hartie de copt.

Apasati-le cu mana si puneti marmelada deasupra.

Presarati migdale feliate si dati la cuptorul incalzit la 180°C timp de 15 -18 minute.

Scoateti si lasati-le sa se raceasca complet inainte de a le manipula caci sunt fragede.

Serviti cu o cafea !

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert biscuiti cu tarate de grau si marmelada de gutui" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Cornuri cu nuca si marmelada