Desert briose cu dovleac

de oanapl in Prajituri, 30 Oct 2017 | 2969 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g dovleac
  • 2 oua
  • 100 g unt
  • 80 g zahar
  • 200 g faina
  • 1/2 pliculet praf de copt
  • 1 pliculet zahar vanilat
  • un praf de sare
  • 30 g stafide
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert briose cu dovleac:

Cureti dovleacul de coaja si de seminte si il tai bucati mici, apoi il pui la fiert intr-o oala cu o cantitate mica de apa, acoperit cu capac.Cand dovleacul este moale, scurgi apa si faci un piure pe care-l lasi sa se raceasca.

Bati untul spuma cu zaharul si un praf de sare. Adaugi zaharul vanilat si ouale treptat, mixand continuu. Incorporezi treptat faina cernuta cu praful de copt si piureul de dovleac, iar la final adaugi stafidele.

 Ungi si tapetezi cu faina formele de briose, torni compozitia si o introduci in cuptorul preincalzit pentru 25-30 de minute. Dupa ce s-au racit, le scoti din forma.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert briose cu dovleac" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert bucte cu branza si stafide