Desert briose cu lamaie

de MotanLaOale in Prajituri, 27 Dec 2017 | 5477 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 albusuri
  • 4 linguri zahar
  • 4 linguri faina
  • 5 linguri ulei
  • zeama si coaja de la o lamaie
  • 1 plic praf de copt
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • un praf de sare
Portii: 11
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert briose cu lamaie:

Se bat albusurile cu un praf de sare pana devin dense.

Se adauga zaharul si zaharul vanilat si se mixeaza pana devine lucioasa.

Se adauga uleiul, zeama si coaja rasa de lamaie si se omogenizeaza.

Se adauga faina amestecata cu praful de copt si se omogenizeaza.

Se pun hartii de briose in tava speciala si se toarna compozitia in ele.

Se introduce in cuptorul preincalzit la 180 grade C, timp de 30-35 minute.

Se face proba cu scobitoarea.

Se scot din forma si se lasa la racit.

Se pot pudra cu zahar.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert briose cu lamaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui în stil asiatic - Rețeta savuroasă și rapidă

ieri la 11:04

Rulouri pufoase cu unt si scortisoara - Dulci si gustoase

pe 16.01 la 15:52

Tort sarlota de vanilie cu piscoturi si fructe - Desert usor si racoritor

pe 16.01 la 10:49

Salată orientală cu maioneză – Rețeta imbunătățită și delicioasă pentru toate gusturile

pe 16.01 la 08:46

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu visine, ciocolata alba si crema mascarpone