Desert budinca de ciocolata (reteta low carb, fara gluten)

de Catalina L in Dulciuri, 1 Mai 2020 | 2357 vizualizari

 

Seamana cu crema de ciocolata marca La laitière® . 
Am facut-o cu indulcitor natural in loc de zahar pentru a avea o reteta low carb.
https://www.blogulluicatalina.com/2020/04/budinca-de-ciocolata-reteta-keto-low.html

 

INGREDIENTE

  • 80 gr de ciocolata neagra 85%
  • 1 lingura de cacao fara zahar
  • 400 ml de smantana lichida
  • 50 gr de indulcitor natural
  • 2 oua si 4 galbenusuri
  • vanilie
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert budinca de ciocolata (reteta low carb, fara gluten):

Incalziti cuptorul la 170°C.

Intr-un vas puneti pe foc ciocolata rupta bucati, cacaoa si smantana.

Lasati ciocolata sa se topeasca la foc mic, amestecati.

Intr-un castron frecati ouale cu vanilia si indulcitorul.

Varsati incet deasupra lor ciocolata topita cu smantana continuand sa amestecati.

Varsati compozitia in 8 forme ramekin.

Puneti-le intr-un vas cu apa calda si dati-le la cuptor timp de 15-18 minute.

Mai degraba 15 minute caci altfel vor fi prea coapte.

Scoateti formele din vasul cu apa si lasati sa se raceasca.

Dati la rece timp de 3 ore.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert budinca de ciocolata (reteta low carb, fara gluten)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert negresa din albusuri cu ciocolata si krantz