Desert cu mure

de mena29 in Dulciuri, 9 Aug 2010 | 4668 vizualizari

 

Va invit la o portie pe toti :*:*:*

 

INGREDIENTE

  • Pentru bezele:
  • 4 albusuri;
  • 220g zahar fin;
  • 1/4 lingurita praf de copt  
  • Pentru crema:
  • 250g mascarpone;
  • 220ml frisca lichida sau smantana pentru frisca;
  • 200-300g mure
  • 1 lingura zahar pudra;
  • esenta de vanilie.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert cu mure:

Pornim cuptorul si tapetam o tava cu hartie de copt.Batem albusurile spuma,adaugam zaharul treptat si praful de copt.Spuma astfel obtinuta o impartim in gramajoare pe hartia de copt.Le coacem la foc mic40 minute,cu usa cuptorului intredeschisa.

Mixam bine frisca lichida,adaugam mascarpone,fructele,zaharul si vanilia.Unim bezelele cu acest amestec,peste bezeaua de deasupra mai punem o lingura de crema si ornam cu mure.Pofta buna!

TIPS-URI

1

Luam bezelele de pe hartie numai dupa ce s-au racit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cu mure" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (35)

mena29 1

10.09.2010, 21:30

una mica sau un desert cu mure?

dentistutza 1

10.09.2010, 21:58

una mica cu mure ar merge?...nah! ...

mena29 1

14.09.2010, 07:30

Sigur ca ar merge

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarte cu caise si crema de lamaie