Desert cu mure

de mena29 in Dulciuri, 9 Aug 2010 | 5280 vizualizari

 

Va invit la o portie pe toti :*:*:*

 

INGREDIENTE

  • Pentru bezele:
  • 4 albusuri;
  • 220g zahar fin;
  • 1/4 lingurita praf de copt  
  • Pentru crema:
  • 250g mascarpone;
  • 220ml frisca lichida sau smantana pentru frisca;
  • 200-300g mure
  • 1 lingura zahar pudra;
  • esenta de vanilie.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert cu mure:

Pornim cuptorul si tapetam o tava cu hartie de copt.Batem albusurile spuma,adaugam zaharul treptat si praful de copt.Spuma astfel obtinuta o impartim in gramajoare pe hartia de copt.Le coacem la foc mic40 minute,cu usa cuptorului intredeschisa.

Mixam bine frisca lichida,adaugam mascarpone,fructele,zaharul si vanilia.Unim bezelele cu acest amestec,peste bezeaua de deasupra mai punem o lingura de crema si ornam cu mure.Pofta buna!

TIPS-URI

1

Luam bezelele de pe hartie numai dupa ce s-au racit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cu mure" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]