Desert cupcakes cu cafea

de cristina1985 in Prajituri, 11 Noi 2017 | 2744 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 200 g faina
  • 25 ml cafea espresso (eu am pus Inka)
  • 150 g zahar pudra
  • 4 oua
  • 250 g unt moale
  • esenta vanilie
  • 1 praf de copt
  • un praf sare
  • Crema:
  • 250 g unt moale
  • 150 g zahar pudra
  • 1 lg-ta cafea pudra ,foarte tare (eu am pus Inka)
  • 100 g ciocolata amaruie
  • Ornat:
  • ornamente colorate
Portii: 30
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert cupcakes cu cafea:

Aluat: Se amesteca untul moale cu zaharul si esenta de vanilie. Se adauga, pe rand, cate un ou, amestecand dupa fiecare. La final, se adauga faina, sarea, praful de copt si cafeaua.

Eu am facut in forme mici si mi-au iesit 30 bucati. Se coc 20-30 minute, dupa care se lasa la racit.

Crema: Se topeste ciocolata pe bain-marie cu zaharul pudra si cafeaua pudra. Se lasa putin la racit, dupa care se pune peste unt  (treptat, pentru a nu se topi untul) si se amesteca.

Se orneaza cu crema si ornamente colorate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cupcakes cu cafea" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

pe 20.06 la 11:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
FURSECURI CU GEM