Desert fursecuri cu branza

de Lau in Dulciuri, 17 Iun 2018 | 4896 vizualizari

 

Picnicul bucatarasilor

 

INGREDIENTE

  • 200 g branza de vaci
  • 220 g unt
  • 2 oua
  • 300 g faina
  • 1 praf de copt
  • coaja rasa de la 1/2 lamaie
  • coaja rasa de la 1 lime
  • 1 plic zahar vanilat
  • 150 g zahar
Portii: 30
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert fursecuri cu branza:

Intr-un bol adaugam branza de vaci, untul la temperatura camerei, ouale, zaharul vanilat si amestecam pana ce se omogenizeaza.

Adaugam treptat faina amestecata cu praful de copt, framantam un aluat omogen (daca mai este nevoie, adaugam faina- depinde de cat de mari sunt ouale si cat de bine este scursa branza de vaci).

Invelim in folie alimentara si dam la rece cateva ore.

impartim coca in 3 bucati de aluat, luam o bucata, iar restul dam la frigider pana ce vom folosi.

Intindem aluatul pe masa infainata, decupam cercuri cu un pahar mic.

Intr-o farfurie adaugam zaharul.

Fiecare cerc il asezam cu o parte in zahar, apasam putin ca sa se prinda, indoim partea cu zahar in 2, iar trecem prin zahar, indoim din nou partea cu zahar in 2 si trecem din nou cu zahar.

Asezam in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul incalzit, cca 10-15 min pana ce se rumenesc putin.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert fursecuri cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu crema de ciocolata si nuca prajita