Desert fursecuri din albusuri cu nuca de cocos si ciocolata

de stefy_a in Dulciuri, 26 Apr 2017 | 4284 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 albusuri de ou
  • 150 g zahar
  • 150 g nuca de cocos
  • 60 g ciocolata cu lapte
  • 2 linguri frisca lichida
Portii: 45
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert fursecuri din albusuri cu nuca de cocos si ciocolata:

Albusurile se bat spuma cu zaharul adaugat treptat, pana se topeste tot zaharul si spuma este tare. Se adauga apoi, nuca de cocos si se amesteca cu o lingura usor, pana la omogenizare.
Se ia cu lingura din compozitie si se asaza fursecurile intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Se dau la cuptorul preincalzit, la 120 de grade C, timp de circa 20 de minute, dupa care se inchide temperatura si se lasa fursecurile sa se raceasca cu usa aragazului intredeschisa.
Cand s-au racit, se scot pe un gratar pentru a le decora cu ciocolata.

Ciocolata rupta bucati se pune intr-un vas, pe foc mic, impreuna cu frisca si se amesteca pana ce se topeste ciocolata.
Se ia de pe foc, si cu ajutorul unei lingurite, se toarna ciocolata lichida peste fursecuri.

Se lasa sa se intareasca ciocolata si se servesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert fursecuri din albusuri cu nuca de cocos si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gomboti cu prune