Desert fursecuri din albusuri cu nuca de cocos si ciocolata

de stefy_a in Dulciuri, 26 Apr 2017 | 4657 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 albusuri de ou
  • 150 g zahar
  • 150 g nuca de cocos
  • 60 g ciocolata cu lapte
  • 2 linguri frisca lichida
Portii: 45
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert fursecuri din albusuri cu nuca de cocos si ciocolata:

Albusurile se bat spuma cu zaharul adaugat treptat, pana se topeste tot zaharul si spuma este tare. Se adauga apoi, nuca de cocos si se amesteca cu o lingura usor, pana la omogenizare.
Se ia cu lingura din compozitie si se asaza fursecurile intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Se dau la cuptorul preincalzit, la 120 de grade C, timp de circa 20 de minute, dupa care se inchide temperatura si se lasa fursecurile sa se raceasca cu usa aragazului intredeschisa.
Cand s-au racit, se scot pe un gratar pentru a le decora cu ciocolata.

Ciocolata rupta bucati se pune intr-un vas, pe foc mic, impreuna cu frisca si se amesteca pana ce se topeste ciocolata.
Se ia de pe foc, si cu ajutorul unei lingurite, se toarna ciocolata lichida peste fursecuri.

Se lasa sa se intareasca ciocolata si se servesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert fursecuri din albusuri cu nuca de cocos si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort cu crema ganache