Desert fursecuri fragede

de Lily_Musat in Prajituri, 25 Feb 2011 | 63499 vizualizari

 

Sunt fragede, se topesc in gura! Incredibil de bune!!!

 

INGREDIENTE

  • 300 g faina
  • 180 g ulei de palmier (unt sau margarina)
  • 70 g zahar pudra
  • 1 ou
  • 1 lingurita zahar vanilat
  • un praf de sare
  • coaja rasa de la o lamaie
  • ciocolata amaruie topita
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert fursecuri fragede:

Untul se amesteca cu zaharul, se adauga oul si treptat faina, zaharul vanilat, sarea si se omogenizeaza compozitia. Cu compozitia rezultata se umple presa pentru fursecuri, se pune forma dorita si se spriteaza biscuitii direct pe tava de copt, neunsa. Este foarte important sa NU ungeti tava cu ulei. Se baga fursecurile la cuptor, pentru 12-15 minute, la temperatura de 175 grade. Dupa ce se racesc, fursecurile se decoreaza cu ciocolata topita.

TIPS-URI

1

 Daca nu aveti presa de biscuiti, puteti intinde aluatul cu facaletul si taia biscuitii cu diferite forme.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert fursecuri fragede" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (22)

iqphantom 1

02.02.2013, 13:15

foarte aspectoase, promit ca le incerc, buna ideea cu uleiul de palmier. ma gandesc ca se pot spritza si cu cornet si varf de ornat cu stea mare. nu-i asa ?

Bya Ralu 1

02.02.2013, 19:54

super

melisamanciu 1

04.12.2013, 22:44

Am icercat sa le fac si eu cu pistolul dar nu miau iesit cand le puneam pe foaia de copt nu ramaneau forma ramanea ca si cum am imprastiat aluat peste tot poate am facut aluatul prea muale cat de tare trebuie sa fie ca sa iese formele

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - omleta spaniola simpla si gustoasa

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec din albusuri cu ciocolata, alune de padure si stafide