Dupa reteta Inghețată de căpșuni rapidă va prezint o varianta cu caise fara zahar adevarat, deci low carb.
Anul acesta caisele au fost minunate, zaharul lor natural este aproape suficient .
Va recomand sa faceti cantitati reduse care pot fi mancate imediat.
https://www.blogulluicatalina.com/2019/08/ingetata-rapida-caise-cocos-fara-zahar.html
Spalati si curatati de samburi caisele.
Taiati-le bucatele mici si puneti-le la congelator timp de 3 h minimum sau o noapte.
Puneti la rece si laptele de cocos.
Cand caisele sunt bine congelate, puneti toate ingredientele intr-un mixer (pastrati 1 lingura de nuca de cocos rasa pentru decorul final).
Incepeti sa mixati, intai usor, dati cateva impulsuri scurte, apoi mixati in continuu pana obtineti o crema- 5 minute maximum.
Serviti imediat in verine, presarati deasupra nuca de cocos rasa.
Buna, simpla si naturala !
1
faceti cantitati reduse care pot fi mancate imediat
2
taiati caisele marunt sa poata fi mixate usor
3
puneti-le la congelat o seara inainte
4
laptele de cocos trebuie sa fie rece