Desert la pahar cu crema de iaurt si caise

de vio_dreams in Dulciuri, 27 Sep 2014 | 9092 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr piscoturi de sampanie
  • 200 ml compot de caise
  • 500 ml smantana dulce pentru frisca
  • 500 ml iaurt natural
  • 1 esenta vanilie
  • 50 gr zahar pudra
  • 200 gr gem caise
  • 7-8 caise
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert la pahar cu crema de iaurt si caise:

Mixam smantana pentru frisca cu zaharul pudra pana ce aceasta devine ferma. Cantitatea de zahar poate varia in functie de gustul fiecaruia. Adaugam iaurtul pe care l-am scurs bine in prealabil.

Omogenizam compozitia si adaugam esenta de vanilie.

Insiropam piscoturile in zeama de compot.

Le rupem bucatele mici si asezam cate un strat de piscoturi in fiecare pahar.

Punem crema intr-un pos si adaugam in fiecare pahar cate un strat de crema.

Punem apoi un strat generos de gem de caise.

Adaugam un strat d episcoturi, un strat de crema si la final gem. Decoram cu piscoturi, sferturi de caise si menta.

Dam la frigider desertul inainte de servire pentru cel putin o ora.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert la pahar cu crema de iaurt si caise" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert la pahar