Desert napolitane de post

de xana in Dulciuri, 21 Feb 2018 | 10764 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 foi de napolitana
  • 170 gr biscuiti
  • 120 gr cocos
  • 100 gr margarina
  • 3 linguri cacao
  • 240 gr zahar
  • 240 ml apa
  • 1 lingurita esenta de rom
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert napolitane de post:

Punem pe foc apa cu zaharul si cacaua si lasam pana da in clocot. Luam de pe foc si adaugam margarina apoi amestecam pana margarina si zaharul sunt topite complet.

Turnam sosul peste biscuitii macinati, cocos si rom si omogenizam.

Pe prima foaie de napolitana punem o treime din cantitatea de crema, apoi a doua foaie si tot asa pana terminam cu ultima foaie de napoilitana.

Punem o greutate deasupra cat sa acopere toata suprafata napolitanei si dam la frigider pentru 10 minute dupa care se poate portiona dupa preferinta.

Se pastreaza la frigider acoperite de folie alimentara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert napolitane de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gem de caise