Desert Nudly

de nadina73 in Mancare copii, 7 Aug 2010 | 59670 vizualizari

 

Am facut gomboti cu prune si Dragos s-a suparat ca nu i-am fact si lui nudly simpli...i-am promis, asa ca m-am tinut de promisiune!

 

INGREDIENTE

  • 250 g cartofi
  • 70 g faina alba
  • 1/2 lingura ulei
  • 2 linguri de zahar
  • 1/2 lingurita de  scortisoara macinata
  • 1 ou
  • Pesmet:
  • 1 lingura de unt
  • 70-80 pesmet
  • 2 linguri zahar
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert Nudly:

Se curata cartofii si se pun la fiert apoi se zdrobesc cu furculita si se amesteca cu faina, oul, uleiul, zaharul si scortisoara si se framanta aluatul bine cu faina pe masa de lucru.

Se ia din aluat si se face ca un rulou subtire, apoi se taie la 3-5 cm si se pun sa fiarba in apa cu sare pana se ridica la suprafata apoi se mai lasa 2 minute si se scot cu o paleta.

Se pregateste pesmetul cu unt si zahar si se dau prin pesmet calzi.

Se servesc atat calzi, cat si reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert Nudly" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (31)

nadina73 1

10.08.2010, 14:12

la dragos i plac doar asa cu pune nu prea se omoara el

crezygeo 1

29.11.2010, 14:13

interesan cate poti face din cartofi.cu singuranta o sa incerc si eu

Rahela Velicu 1

07.06.2021, 23:03

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de tarta cu branza si oua de prepelita