Desert panna cotta cu cafea si ciocolata

de Catalina L in Dulciuri, 2 Apr 2021 | 3965 vizualizari

 

Ce-mi plac deserturile parfumate cu cafea.
https://www.blogulluicatalina.com/2021/03/panna-cotta-cu-cafea-si-ciocolata.html

 

INGREDIENTE

  • 300 ml lapte de migdale
  • 250 ml de smantana lichida
  • 2 plicuri de 2g de cafea instant
  • 1 plic de 6 g de gelatina pudra
  • 2 linguri bune de indulcitor natural erithritol (sau 3 de zahar)
  • 3 patrate de ciocolata neagra 100%
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert panna cotta cu cafea si ciocolata:

Amestecati bine gelatina pudra cu 50 ml de lapte de migdale rece.

Intr-o cratita incalziti restul de lapte cu smantana, indulcitorul si cafeaua. 

Amestecati si cand da sa fiarba varsati gelatina si amestecati bine.

Luati de pe foc. Varsati in verine sau in ramechine.

Taiati ciocolata bucatele si puneti in fiecare portie.

Lasati sa se raceasca la temperatura ambianta apoi dati la rece cel putin 3 ore.

Minunat si usor acest desert !

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert panna cotta cu cafea si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

pe 25.11 la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]