Desert papanasi cu branza si cocos

de Catalina L in Dulciuri, 19 Mai 2022 | 3434 vizualizari

 

O varianta fara gluten si cu putini carbohidrat (keto/low carb).
Am folosit branza facuta de casa .
https://www.blogulluicatalina.com/2022/04/papanasi-cu-branza-fara-gluten-ketolow.html
 
Tărâțele de psyllium sunt facultative dar aereaza aluatul si reprezintă o sursă foarte bogată de substanțe nutritive. Au în compoziție acizi grași esențiali, cum ar fi omega3 și omega6. 

 

INGREDIENTE

  • 220 g de brânză de vaci bine scursa
  • 2 oua
  • 2 linguri bune de faina de cocos
  • 1 lingura de tarate psyllium (facultativ)
  • 1 vârf de cuțit de sare
  • 2 linguri de indulcitor erythritol
  • 2 linguri de nuca de cocos rasa
  • vanilie
  • 2 linguri de ulei de cocos
  • grnitura: indulcitor, fructe de padure, smantana
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert papanasi cu branza si cocos:

Amestecati branza cu indulcitorul, adaugati treptat ouale, vanilia, psyllium si  faina de cocos.
Cu mana luati din aluat si formati o chiftea. Terminati astfel aluatul. Dati-le prin nuca de ccocos rasa. Intr-o tigaie topiti ulei de cocos si prajiti papanasii pe ambele parti - 3 ou 4 minute pe fiecare parte.
Scoateti-i pe hartie absorbanta. Pudrati cu indulcitor pudra si serviti dupa dorinta: iaurt, smantana, dulceata, fructe de padure etc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert papanasi cu branza si cocos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert fursecuri cu portocale si migdale