Desert pasca fara aluat

de Xandrinne in Dulciuri, 12 Apr 2018 | 3907 vizualizari

 

Bunatati de Paste...
 
O reteta descoperita pe blogul Teodorei, care mi-a placut foarte mult!

 

INGREDIENTE

  • 3 oua,
  • 200 g zahar pudra,
  • coaja de lamaie, un praf de sare,
  • 750 g ricotta,
  • 50 g faina,
  • 150 g mix de fructe,
  • esenta de rom.
Portii: 16
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert pasca fara aluat:

Mai intai am incins cuptorul la 180° C si am pregatit o tava de copt rotunda (diametru 20 cm, a lui Teo, a mea a avut 24 cm).

Am pus mixul de fructe intr-un bol impreuna cu esenta de rom si am turnat apa fierbinte sa le acopere.

In bolul mixerului (sau intr-un bol incapator, depinde ce aveti la indemana) am pus galbenusurile, coaja de lamaie, putina sare si zaharul si am mixat pana isi dubleaza volumul. Am adaugat ricotta si faina si am amestecat.

Am scurs mixul de fructe de apa si l-am  adaugat in compozitie. Separat am mixat albusurile pana au devenit o spuma ferma, pe care am incorporat-o cu miscari lente in compozitia de galbenusuri.

 Am turnat compozitia de pasca fara aluat in tava pregatita si am dat-o la cuptor pentru cca. 40 de minute.

 Odata coapta, am lasat pasca sa se raceasca complet.

 

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert pasca fara aluat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

ieri la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 12.07 la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

pe 12.07 la 07:33

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert tort de mere cu crema de zahar ars