Desert pasca fara aluat, cu caise si ciocolata

de Nadyne in Dulciuri, 14 Apr 2017 | 5451 vizualizari

 

Delicii de Paste

 

INGREDIENTE

  • 800 g branza de vaci
  • 10-12 linguri zahar
  • 5 oua
  • 100 ml frisca lichida
  • 1 plic praf de copt stins cu zeama de lamaie
  • esenta vanilie
  • coaja rasa de la o lamaie
  • 1-2 plicuri budinca de vanilie
  • 100 g picaturi de ciocolata
  • 200 g caise deshidratate
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert pasca fara aluat, cu caise si ciocolata:

Intr-un bol incapator, mixam branza de vaci, zaharul si ouale. Adaugam frisca lichida, esenta de vanilie si coaja de lamaie, apoi praful de budinca. Praful de copt il stingem cu zeama de lamaie si-l incorporam in compozitie. La final, adaugam picaturile de ciocolata si caisele taiate bucatele.

Turnam compozitia intr-o tava de tort detasabila, unsa cu unt si dam la cuptor, incalzit in prealabil, la 180 grade C, timp de 50-60 minute sau pana se rumeneste frumos.

Pasca se portioneaza rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert pasca fara aluat, cu caise si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa de post cu nuci - Reteta simpla si gustoasa

ieri la 11:01

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

pe 04.12 la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]