Desert pateuri cu branza

de Lau in Prajituri, 3 Dec 2019 | 2726 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 g aluat foietaj
  • 200 g branza de vaci
  • 200 g crema de branza
  • 200 g cas
  • 1 lingura gris
  • 2 oua
  • 100 g zahar
  • esenta de vanilie
  • coaja de lamaie
  • uns
  • 1 galbenus
  • 2-3 linguri lapte
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert pateuri cu branza:

Aluatul il dezghetam la temperatura camerei sau peste noapte in frigider.

Intr-un bol amestecam branza cu restul de ingrediente pana ce se omogenizeaza.

Lasam 10 min la rece.

Intindem putin aluatul si taiem patratele, le ungem cu amestecul de branza si rulam.

Sau pe o margine de aluat adaugam branza cat o fasie, rulam cat sa acopere branza si obtinem un rulou.

Taiem ruloul cu un cutit ascutin bine, repatam pana terminam aluatul, fiecare rulou il portionam in functie de cat de mari dorim pateurile.

Le asezam in tava tapetata cu hartie de copt, le ungem cu galbenusul amestecat cu laptele,

Dam la cuptorul incalzit pana ce se rumenesc frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert pateuri cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf

de RODIMUR 8

ieri la 12:57

Prajitura rasturnata cu afine si mere

de oanapl 7

pe 25.01 la 20:58

Prajitura cu mere, afine, banana si nuci

de oanapl 7

pe 25.01 la 20:07

Placinta cu branza si iaurt

de oanapl 7

pe 25.01 la 18:56

 Tort Valentina- capsuni si ciocolata

pe 24.01 la 20:30

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu bombite de branza si nuca de cocos