Am mai gasit niste zmeura ratacita, nu multa, dar suficienta cat sa pun de-o prajitura rapida.
Am folosit o tava cu dimensiunile de 36/26 cm, tapetata cu hartie de copt. Am separat albusurile de galbenusuri, albusurile cu un praf de sare le-am batut bine, apoi am adaugat 4 linguri de zahar si am continuat sa bat pana am obtinut o bezea tare. Galbenusurile cu uleiul si 4 linguri de zahar le-am mixat pana si-au dublat volumul.
Separat am mixat bananele si zmeura. Am incorporat galbenusurile in albusuri cu miscari lente, de jos in sus, am adaugat amestecul de banane cu zmeura si apoi am incorporat faina. Am turnat aluatul in tava si am dat tava la cuptorul preincalzit la 180 grade C, este gata cand incepe sa se rumeneasca si trece testul scobitorii. Am scos tava din cuptor si cu un bat de frigaruie am intepat blatul, apoi am turnat sirop de visine, am lasat sa se raceasca si apoi se portioneaza.