Blat cocos: Se bat spuma 5 albusuri, apoi se pune treptat zaharul si mixati in continuare. Se adauga faina cernuta, praful de copt, fulgii de cocos. Aluatul este foarte uscat, ca o pasta care se intinde cu ajutorul unei linguri. Se pune intr-o tava de 30 x 20 cm si se pune in cuptorul preincalzit, la temperatura de 180 grade Celsius, timp de 10-15 minute. Se scoate din tava, pentru a pune al doilea blat, la cuptor.
Blat cacao si nuca: Se bat spuma 5 albusuri, apoi adaugati zaharul (treptat) si mixati pana capata consistenta unei bezele. Se adauga faina cernuta, cacaua, nuca macinata si praful de copt. Se pune la copt, in aceeasi tava, timp de 10-15 minute sau pana este gata.
Crema: Cele 10 galbenusuri se amesteca cu zaharul, zahar vanilinat, amidonul si baton de vanilie (curatat). Cand laptele fierbe, se toarna usor amestecul de galbenusuri si se amesteca foarte repede (la inceput), pentru a nu face cocoloase. Se fierbe 10-15 minute, pana se ingroasa.
Se lasa la racit, dupa care se pune cate o lingura de crema peste amestecul de unt si mascarpone. Se tot adauga crema, pana o incorporati pe toata.
Se pune crema peste blatul de cocos, apoi se asaza blatul de cacao, iar crema si ciocolata rasa. Se tine la frigider.