Desert prajitura de post cu coacaze si cacao

de Valclaudia in Prajituri, 13 Mai 2018 | 4193 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pahare apa minerala
  • 1/2 pahar ulei
  • 1 pahar zahar tos
  • 2 pahare si jumatate faina alba proaspat cernuta
  • 2 linguri pudra de cacao
  • 1 plic praf de copt
  • un praf de sare
  • 1 plic zahar vanilat
  • cca 300 gr. coacaze congelate
  • zahar pudra pentru pudrat prajitura la final
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert prajitura de post cu coacaze si cacao:

Cuptorul se preincalzeste la 175 grade C.

Punem intr-un castron ingredientele uscate: faina, sarea, zaharul vanilat, praful de copt si zaharul.

Adaugam apoi apa minerala si uleiul, mixam 5 minute ingredientele sa se omogenizeze bine.

Ungem tava cu ulei, o tapetam cu faina.

Turnam 3/4 din compozitia de aluat in tava, nivelam cu lingura, apoi asezam din loc in loc coacazele congelate.

In restul de compozitie incorporam pudra de cacao, apoi o turnam peste stratul de coacaze.

Dam tava la cuptor, coacem prajitura folosind functia de coacere cu ventilatie, 40 minute.

Facem testul cu scobitoarea, apoi scoatem tava din cuptor, pudram prajitura cu zahar pudra si o lasam la racit.

Portionam si servim.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura de post cu coacaze si cacao" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]