Niste mini prajiturele minunate, cu blat pufos si crema fina de unt si vanilie,imbracate in nuca de cocos si ciocolata....
Blat:
Crema:
Glazura/Decor:
Blat: Mixam albusurile cu un praf de sare, apoi adaugam treptat zaharul si mixam pana devine o bezea tare si lucioasa. Adaugam pe rand cate un galbenus si mixam bine dupa fiecare. Adaugam uleiul si faina amestecata cu praful de copt si cacaua, cernute in prealabil. Tapetam o tava 35x25 cm cu folie/hartie de copt si coacem blatul timp de 30 de minute. Facem testul scobitorii.
Crema: Frecam galbenusurile cu zaharul, adaugam amidonul si laptele si punem crema pe foc mic amestecand continuu pana se ingroasa.
Mixam untul spuma si adaugam treptat din crema racita iar la final adaugam esenta de vanilie.
Blatul racit complet il taiem in patratele mici ( de 3 cm).
Fiecare patratel il taiem in 2 pe orizontal, il umplem cu un strat fin de crema si ungem si marginile cu crema. Dam fiecare patratel prin nuca de cocos si il decoram cu glazura de ciocolata.