O prajitura delicioasa, gustoasa si aromata!
Mixam untul cu zaharul, zaharul vanilat, esenta de vanilie si sarea pana devine o compozitie cremoasa. Adaugam ouale pe rand si mixam bine dupa fiecare pana la omogenizare.
Amestecam faina, praful de copt si cacao si cernem cu ajutorul unei site direct in compozitie, apoi mixam pana obtinem o compozitie grosuta, dupa care adaugam iaurtul si amestecam pana la incorporare.
Turnam compozitia rezultata intr-o tava dreptunghiulara sau patrata de 20x20 cm pe care o tapetam cu hartie de copt.
Branza ricotta o amestecam cu zaharul, esenta de vanilie si ouale, apoi adaugam faina si grisul, omogenizam si turnam compozitia rezultata peste blatul maro, iar cu o lingura amestecam de jos in sus din loc in loc pentru a obtine o prajitura marmorata.
Deasupra prajiturii punem visinele una langa alta, apoi dam prajitura la cuptorul preincalzit la 180° pentru cca. 30-35 minute.
Cand este gata, o lasam sa se raceasca, apoi o pudram cu zahar pudra.