Desert rulouri

de CristinaCrs in Dulciuri, 3 Mai 2019 | 2541 vizualizari

 

Rulouri din foietaj umplute cu o cremă de budincă și frișcă
Retete pentru mese in familie

 

INGREDIENTE

  • Un foietaj (de la magazin) (400g)
  • Ulei (pentru a intinde foietajul mai usor si pentru a unge tava)
  • CREMĂ:
  • 500ml lapte
  • 4 linguri făină
  • 4 linguri de zahăr
  • O esență
  • 500 ml frișcă
Portii: 40
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert rulouri:

Intindeţi foietajul cu ajutorul unui sucitor,apoi îl tăiați fâşii (2-3 cm), iar apoi incepeti sa luați cate o fâşie și să o rulați pe forma de rulou. Dupa aceea introduceți tava in cuptorul preincalzit pentru aproximativ 15-20 minute.

Pentru a pregati crema, trebuie sa amestecati faina cu zaharul, iar apoi sa turnati putin cate putin din lapte pana obtineti o pastă. Apoi o puneti pe foc amestecand încontinuu. La sfarsit adaugati esenta. Crema o lasati la racit. Bateti frisca. Cand crema s-a răcit, puteți adăuga frisca. Apoi cu ajutorul unui poş puteți sa umpleti rulourile cu cremă.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert rulouri" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

pe 19.12 la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 19.12 la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

pe 19.12 la 12:51

Rulouri cu cremă de brânză și somon - Aperitiv rapid și gustos

pe 19.12 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]